Sesungguhnya....

Sesungguhnya....

Mengikut Blog Yang Baik Kandungan Dan Manfaat


Dari Abu Hurairah r.a…Nabi s.a.w. sabdanya:

"Sesiapa yang mengajak ke jalan mengerjakan sesuatu amal yang baik, adalah baginya pahala sebanyak pahala orang-orang yang menurutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun pahala itu dari pahala-pahala mereka, dan (sebaliknya) sesiapa yang mengajak kejalan mengerjakan sesuatu amal yang menyesatkan, adalah ia menanggung dosa sebanyak dosa orang-orang yang menurutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun dosa itu dan dosa-dosa mereka."

Followers the INFO

Sunday, July 4, 2010

BERLAPIK

بسم الله الرحمن الرحيم

KUALA LUMPUR: “Kami bahagia, malah Bunga kini mengandung enam bulan,” akui aktor Malaysia, Ashraf Sinclair biarpun isterinya yang juga penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari turut dikaitkan dalam kontroversi penyebaran video lucah
membabitkan artis terkenal negara jiran itu, Ariel Peterpan.
Menurutnya, yang penting baginya sekarang adalah meneruskan populariti di negara jiran itu, selain persiapan menimang cahaya mata memandangkan Bunga kini berbadan dua.

Katanya, perasaannya bercampur baur ketika ini dan dia gembira memandangkan Bunga bakal melahirkan anak pertama mereka tidak lama lagi.

“Syukur, ia bagai satu rahmat buat saya. Kebetulan pula, adik saya (Aishah) juga mengandung (tujuh bulan). Hanya sebulan jaraknya dengan Bunga.

“Yang pasti, ia menjadi khabar gembira buat kami semua (keluarga). Berdebar juga saya menanti saat-saat itu, apapun kami semua gembira ketika ini,” katanya ketika dihubungi Metro Ahad.

Ashraf berkata, sebagai persiapan menyambut kelahiran anak pertamanya, dia dan Bunga merancang berpindah ke rumah baru.

No comments:

Post a Comment

mangga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INFO eReferrer