Sesungguhnya....

Sesungguhnya....

Mengikut Blog Yang Baik Kandungan Dan Manfaat


Dari Abu Hurairah r.a…Nabi s.a.w. sabdanya:

"Sesiapa yang mengajak ke jalan mengerjakan sesuatu amal yang baik, adalah baginya pahala sebanyak pahala orang-orang yang menurutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun pahala itu dari pahala-pahala mereka, dan (sebaliknya) sesiapa yang mengajak kejalan mengerjakan sesuatu amal yang menyesatkan, adalah ia menanggung dosa sebanyak dosa orang-orang yang menurutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun dosa itu dan dosa-dosa mereka."

Followers the INFO

Tuesday, April 27, 2010

Kejahatan Yahudi,dan propaganda dalam merosakkan akidah umat islam...Kenapa aku baru tau maksud perkataan "BYE"... SubhanAllah!!! Perkataan "BYE" merupakan
jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org Islam yang lain. Wassalam di Universiti Putra Malaysia. Itulah satu-satunya Universiti yang ada gereja. Gereja ini antara yang aktif untuk memurtadkan orang Islam. kalau ada saudara kita terminum 'Holy Water'. Sebenarnya air ini dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi termasuk Pope John Paul yang jemput Perdana Menteri kita dulu! . Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x, dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan sebahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan.insyaAllah. tolong fowardkan ... demi islam... demi agama yang tercinta...insyaallah... forwardkan mesej ini..""

2 comments:

  1. kejahatn yahudi ini..mempunyai pelbagai agenda..ini yang nampak..banyak lagi agenda puak haram jadah ini nak merosakkan umat islam..

    ReplyDelete
  2. Makin sempit otak orang islam ini. Gunakan sains untuk sampai ke angkasa. Islam masih berpecah belah. Islam tidak dapat tidur bila bulan di pacak salib sebesar boleh lihat dari bumi. Kenapa kafir boleh lakukan ini?... mungkinkah islam ini dibawah naungan iblis?... membuat kenyataan yang boleh ditafsir sebagai BODOH! Planet Marikh bakal dijajah oleh saintis kafir. Mungkin bulan bakal pembuangan benda haram dan najis. Fikir2 kan lah.

    ReplyDelete

mangga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INFO eReferrer